Nagyon szeretjük ezt a süteményt! Ezt nem lehet megunni, mert sosem lesz egyforma ízű, függ a tojás méretétől.
Hozzávalók / 12 adag

A tésztához
8 db tojásfehérje
8 ek porcukor
8 evőkanál finomliszt
1 csomag sütőpor

A krémhez
25 dkg margarin
15 dkg porcukor

A főzött krémhez
8 db tojássárgája
5 ek porcukor
5 evőkanál finomliszt
2 ek vaníliás cukor
4 dl tej

A tetejére
5 dl hulala

Elkészítés

A tojásfehérjét felverjük kemény habbá, és óvatosan összekeverjük a porcukorral, liszttel és sütőporral. Vajazott, lisztezett tepsiben kisütjük.
A főzött krém hozzávalóit simára keverjük, és felfőzzük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, és a kihűlt főzött krémhez keverjük, és a tésztára kenjük.
Tetejére egy fél literes cukrászati habot kenünk.