Ez a roppant egyszerű tojássaláta 10 perc alatt elkészíthető, és nem mellékesen rettentően finom. Próbáljátok ki Ti is!
Hozzávalók / 4 adag

5 db tojás
300 g joghurt
2 ek majonéz
0.5 citromból nyert citromlé
1 teáskanál mustár
1 ek olívaolaj
1 ek petrezselyem
1 közepes db újhagyma
1 közepes db lila hagyma
só ízlés szerint
bors ízlés szerint

Elkészítés

A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, majd hagyjuk kihűlni, és megpucoljuk őket.
A hagymákon és a petrezselymen kívül, mindent összekeverünk egy tálba.
A tojásokat felkockázzuk, és hozzákeverjük a joghurtos-majonézhez, majd rászórjuk az apróra vágott petrezselymet, plusz az új- és lila hagymát is. Jól elkeverjük az egészet, és már fogyaszthatjuk is!