Ha eleged van a hagyományos melegszendvicsből, íme egy kicsit felturbózott verzió.
Hozzávalók/ 5 adag

40 dkg löncshús
3 db főtt tojás
10 dkg sajt (típus, ízlés szerint)
3 teáskanál mustár
0.5 teáskanál majoranna
0.5 teáskanál oregánó
1 teáskanál fasírt fűszerkeverék
4 ek tejföl
9 szelet kenyér (több is kijön belőle, ha vékonyabban kenjük)
5 dkg vaj (a kenyerek kenéséhez)

Elkészítés

A tojásokat keményre főzzük (20 percig lobogó vízben).
A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
A sajt (én nagy lyukú sajtot használtam) kétharmadát kis darabokra vágjuk, a többit lereszeljük.
A löncshúst egy tálban, villával összetörjük, majd hozzáadjuk a tejfölt, a sajtot, a fűszereket és a mustárt.
A tojásokat melegen megpucoljuk, majd feldarabolva hozzáadjuk a masszához, a meleg kicsit fellazítja a keveréket, könnyebben összekeverjük.
A kenyereket sütőpapírral fedett tepsire rakjuk, és vajjal, majd a húsos keverékkel megkenjük.
Az előmelegített sütőbe rakjuk 10 percre, majd rászórjuk a reszelt sajtot, és még 20 percre visszarakjuk. Fogyasztás előtt ízlés szerint fűszerpaprikával megszórható.