Medvehagymaszezonban megpróbálok minden ételbe csempészni. Nem csak az íze, de színessége miatt is szeretem.
Hozzávalók/ 4 adag

90 dkg csirkemell filé
4 db főtt tojás
10 dkg sajt
1 csokor medvehagyma
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
2 db tojás
4 csapott ek finomliszt
4 ek zsemlemorzsa

Elkészítés

Csirkemellet vékonyra felszeleteljük, és besózzuk.
Főtt tojásokat villával összetörjük, apróra vágott medvehagymát, reszelt sajtot hozzáadjuk, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Egy-egy hússzelet egyik oldalára kenjük a medvehagymás krémet, majd ráhajtjuk a másik oldalát, és hústűvel összetűzzük.
Beleforgatjuk a lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába, olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk, és készre sütjük.
Tetejét, ha szeretnék, még meghinthetjük egy kis reszelt sajttal.