Azok is bátran nekiállhatnak, akik nem nagy cukrászok, mivel pofonegyszerű, viszont annál finomabb!!
Hozzávalók/ 8 adag

Az alaphoz
500 g babapiskóta
2 dl tej

A csokis krémhez
1 tasak csokoládés pudingpor
3 ek cukor
5 dl tej
15 dkg meggybefőtt

A fehér krémhez
200 ml habtejszín
3 ek porcukor
25 dkg mascarpone

A díszítéshez
5 dkg meggybefőtt
3 ek csokoládédara

Elkészítés

Az alaphoz
A piskóta kb. felét egyesével belemártjuk egy másodpercre a langyos tejbe.
Egy kapcsos tortaforma aljára tesszük úgy, hogy az egészet lefedje. Amikor nem fér el egy egész, felet vagy harmadot használunk.

A csokis krémhez
A pudingport és a cukort összekeverjük, felöntjük egy deci tejjel, és csomómentesre keverjük.
A maradék tejet kis lángon felforraljuk, beleöntjük a kikevert pudingport, és lassan kevergetve felforraljuk.
Hagyjuk, míg kicsit kihűl.

A fehér krémhez
A habtejszínt felverjük, összekeverjük a porcukorral. Hozzáadjuk a mascarponét, és kézi mixerrel alaposan kikeverjük.
A kihűlt csokis krém felét a beáztatott piskótára öntjük, majd megszórjuk a meggyel. Rákanalazzuk a mascarponés krém felét, majd ráteszünk egy újabb sor beáztatott piskótát.
Erre tesszük a második adag csokikrémet, meggyet, majd a mascarponés krémet. A mascarponés krémből egy bögrényit félreteszünk.
Egy éjszakára hűtőbe tesszük.

A díszítéshez
Másnap kivesszük, a maradék krémet elkenjük az oldalán. A maradék piskótáknak levágjuk a háromnegyedét, és a torta oldalára ragasztjuk.
A tetejét megszórjuk meggyel és csokireszelékkel.