Ezt az egytálételt mindenki imádni fogja. Könnyű elkészíteni, nagyon laktató, és tápláló egyben. Zöldséges, tojásos, kolbászos.
Hozzávalók:

450 dkg kolbász
½ közepes piros kaliforniai paprika
5 dkg fagyasztott spenót
1 csésze Cheddar sajt
6 tojás
½ csésze tej
½ teáskanál fekete bors
½ teáskanál só

Elkészítés:

1. Melegítsük elő a sütőt 175 fokra. Vajazzunk ki egy kisebb tepsit.

2. Egy nagy serpenyőben, vagy wokban pirítsuk meg a karikákra vágott kolbászt. Adjuk hozzá az apróra vágott paprikát, és még pirítsuk néhány percig. Öntsük le a zsiradékot róla.

3. Egy nagy tálban keverjük el a kiolvasztott spenótot, a kolbászt, a paprikát, a sajtot, a borsot, és a sajt felét.

4. Egy másik tálban habverővel keverjük össze a tojásokat, és a tejet. Sózzuk, borsozzuk. Ezt a keveréket öntsük rá a kolbászos masszára, majd az egészet egyenletesen oszlassuk el egy tepsiben, vagy egy hőálló kerámia tálban. A tetejét még szórjuk meg sajttal.

5. Tegyük az előmelegített sütőbe, kb. 45 percre. Mikor a sajt kezd megpirulni, készen van.