„Azon túl, hogy imádom a rántott husit, ez tűnt a leggyorsabbnak ebben a melegben! Nem kell sokat pepecselni vele, 25 perc alatt elkészül.”
Hozzávalók:

4 nagyobb szelet karaj, csont nélkül
1 csokor snidling
2 tömlős krémsajt /2x10dkg/
őrölt fehér bors
20 dkg finomliszt
2-3 tojás
30 dkg zsemlemorzsa
étolaj

Elkészítése:

A snidlinget apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

Az apróra vágott snidlinget elkeverjük a krémsajttal, sóval és borssal ízesítjük. A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét, fogpiszkálóval, hústűvel összetűzzük, és a szokásos módon bepanírozzuk.

Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.