Egyszerű, gyorsan elkészíthető finomság!!! Jó illatú, finom ízű......ne ragozzam tovább.....:-)))
Hozzávalók / 4 adag

1 csomag leveles tészta
25 dkg feta sajt
20 dkg kolbász
1 db tojássárgája
2 dkg finomliszt

Elkészítés

A leveles tésztát kiolvasztjuk, enyhén lisztezett deszkán kinyújtjuk téglalap alakúra, 5 mm vastagra. Elfelezzük, hogy 2 rúddal legyen belőle. A közepét kirakjuk a hosszúkásra felvagdosott sajttal, és sajt két oldalára a karikára vágott kolbászt pakoljuk.
Csíkokat vágunk a kolbászig rézsút, és hol egyik oldalról, hol a másik oldalról behajtjuk a töltelékre. Szorosan.
Tojássárgájával átkenjük. Sütőpapíros tepsibe tesszük, és 200 fokon aranysárgára sütjük.
Kihűlve szeleteket vágunk belőle, és fogyasztjuk. Jó étvágyat!!