Egyszerű kis vacsora ötlet.
Hozzávalók / 2 adag

10 db burgonya (nagyobb)
30 dkg csirkemell filé
2 ek napraforgó olaj
1 csipet só
1 kávéskanál gyros fűszerkeverék
2 dl tejföl
10 dkg füstölt sajt (reszelt)
1 ek vaj (a tepsi kikenéséhez)

Elkészítés

A csirkemellet alaposan megmossuk, apró kockára vágjuk és az olajon fehérre pirítjuk, rászórjuk a fűszereket, majd egy kis vízzel fedő alatt puhára pároljuk.
A krumplikat meghámozzuk és sós vízben puhára főzzük.
A kihűlt krumplikat kivájjuk és egy kikent tepsibe állítjuk. Mindegyik üregébe húst kanalazunk.
A krumplik tetejét meglocsoljuk tejföllel és megszórjuk füstölt reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt megpirul a tetején.