Mindenki ismeri a Fanta szeletet, na de a nyári forróság közepén, ha nem muszáj, nem gyújtjuk be a sütőt. 
Hozzávalók / 10 adag

A kekszes alaphoz
250 g csokis zabkeksz
100 g olvasztott vaj

A túrós krémhez
250 g tehéntúró
100 g vaj
3 ek porcukor

A tetejére
5 dl szénsavas narancsos üdítőital
1 csomag vaníliás pudingpor

Elkészítés

A kekszes alaphoz
A zabkekszet ledaráljuk, majd az olvasztott vajjal jól összekeverjük.
Egy torta vagy piteformába öntjük a kekszes keveréket, és jól lenyomkodjuk. Amíg elkészítjük a krémet, hűtőben pihentetjük.

A túrós krémhez
A Hozzávalókat egy tálba öntjük, és egy kézi robotgép segítségével krémesre dolgozzuk.
A kekszes alapon elterítjük a krémet, és visszatesszük a hűtőbe.

A tetejére
Az üdítőitalt egy lábasba öntjük, elkeverjük benne a pudingport, és addig főzzük, míg be nem sűrűsödik.
Megvárjuk míg kihűl, majd a túrós rétegre öntjük, és a hűtőben pihentetjük legalább 1 órát.