Egyszerű és finom!
Hozzávalók / 3 adag

1 db csirkemell (csontos)
3 dkg bacon (1 marék kockázott bacon)
1 kis db lila hagyma
315 g tejföl
1 gerezd fokhagyma
5 dkg trappista sajt
ételízesítő ízlés szerint
bors ízlés szerint
3 ek napraforgó olaj


Elkészítés

A csirkemellet kicsontozzuk, és kb 5 cm-es darabokra vágjuk.
3 ek olajon megpirítjuk a bacont.
A tejfölt összekeverjük a megpirított bacon kockákkal, a vékonyra vágott lilahagymával, 1 gerezd reszelt fokhagymával, delikáttal.
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk, és egy jénaiba tesszük. Ráöntjük a tejfölös keveréket, és megszórjuk sajttal.
160 fokos sütőben 45 percig sütjük. Burgonyapürével tálaljuk!