Mindig dupla adagot kell sütni, mert nagyon kapós!
Tojás nem kell a tésztába!
Hozzávalók/ 4 adag

A tésztához
80 dkg finomliszt
1 dl napraforgó olaj
1 ek cukor
0.5 l tej (langyos)
5 dkg élesztő

A töltelékhez
25 dkg margarin (lágy)
3 db tojássárgája
1 ek só

A tetejére
1 db tojás
20 dkg sajt (reszelt)
köménymag ízlés szerint


Elkészítés

Kevés langyos tejben megfuttatjuk az élesztőt.
Összedagasztjuk a tésztához valókat. Keleszteni nem kell!
Dagasztás után négyfelé vesszük a tésztát.
Közben a töltelékhez habosra kikavarjuk a margarint a tojássárgát és a sót.
Kinyújtjuk, és megkenjük a töltelékkel.
Feltekerjük mint a bejglit, és 2 centis szeletekre vágjuk.
Tojással megkenjük. Köménymaggal és sajttal megszórjuk. 
Forró sütőben sütjük.