Hozzávalók / 8 adag

A tésztához
125 g puha margarin
150 g cukor
50 g szárított vörösáfonya
190 g finomliszt
50 g durvára vágott fehér csokoládé
1 db tojás
175 g apróra vágott mandula
1 tk szódabikarbóna
0.5 tk sütőpor
1 csipet só

A díszítéshez
30 g áfonya
30 g mandulapehely

Elkészítés

Melegítsük elő a sütőt 200 ºC-ra.
Keverjük össze a Rama-t a cukorral, majd keverjük habosra a tojással. 
Adjuk hozzá az összes száraz hozzávalót, végül a fehér csokoládé darabokat.
Rakjunk kis halmokat teáskanállal tapadásmentes vagy kikent sütőlapra vagy sütőpapírra. Hagyjunk nekik elég helyet, mert nőni fognak.
Díszítsük szeletelt mandulával és áfonyával.
Süssük kb. 10 percig, vagy amíg enyhén barna nem lesz.
Hagyjuk a lapon 1-2 percig (hogy tovább süljön), majd tegyük őket fémrácsra, amíg teljesen ki nem hűlnek.