Kedvelem ezt a süteményt, gondoltam, megosztom veletek.
Hozzávalók / 6 adag

6 dkg vaj (olvasztva)
5 dkg cukrozatlan kakaópor
15 dkg finomliszt
15 dkg cukor
2 db tojás
1 teáskanál vanília kivonat
1 teáskanál sütőpor
2 csipet só
5 dkg dió (apróra vágva)
5 dkg porcukor (forgatáshoz)

Elkészítés

Egy tálban keverjük össze a vajat a kakaóporral, majd várjuk meg, míg kihűl.
Adjuk hozzá a fele lisztet, a cukrot, a tojásokat, a vanília kivonatot, a sütőport és a sót. Dolgozzuk ki simára, majd adjuk hozzá a maradék lisztet és a diót. Keverjük addig, míg összeáll.
Takarjuk le, és tegyük a hűtőbe 3 órára, hogy megdermedjen.
Csináljunk belőle 4 cm átmérőjű golyókat, és forgassuk meg porcukorban. Tegyük őket sütőpapírral bélelt tepsibe, helyet hagyva közöttük, mert megnőnek.
Süssük 150 fokra előmelegített sütőben 12 percig.
Sütés után a süti puha marad, ahogy hűl, úgy keményedik.