Rém egyszerű, viszont borzasztóan finom :).
Hozzávalók / 6 adag

10 dkg darált háztartási keksz
7 dkg margarin
1 csapott ek cukor
35 dkg mascarpone
5 dkg cukor
2 dl habtejszín
1 csomag habfixáló
330 g konzerv aszalt szilva
10 dkg tortabevonó (vagy hidegre dermedő csokiöntet)


Elkészítés

A vajat dolgozzuk el a kekszmorzsával és a cukorral. Egyenletesen nyomkodjuk el egy 18-as forma aljában.
Az aszalt szilvákat magozzuk ki és vágjuk félbe.
A mascarponét verjük habosra a cukorral. A tejszínt verjük kemény habbá a fixálóval.
Forgassuk össze a két krémet.
Húzzunk egy vékony réteget a kekszes felületre, helyezzünk rá egy sor aszalt szilvát, kenjünk rá krémet, szilva, krém.
Rakjuk hűtőbe 3-4 órára.
Vegyük ki a formából, öntsük rá a csokiöntetet, díszítésként helyezzünk aszalt szilvákat a tetejére.