Könnyen és gyorsan elkészíthető sütés nélküli finomság! :)
Hozzávalók / 6 adag

Az alaphoz
50 dkg gesztenyemassza
25 dkg keksz (darálva)
2 ek rum (lehet rumaroma is, ízlés szerinti mennyiségben)
15 dkg porcukor
10 dkg babapiskóta (elhagyható)

A krémhez
9 dl tej
3 csomag vaníliás pudingpor
20 dkg porcukor
25 dkg margarin

A tetejére
3 dl növényi habtejszín
5 dkg csokoládé

Elkészítés

Az alap hozzávalóit egy kevéske tejjel összegyúrjuk. (Fokozatosan adjuk hozzá a tejet, nehogy túl lágy legyen!)
Felfőzzük a tejet a 3 cs pudingporral és a porcukorral. 
Ha kihűlt a krém, a margarint hozzákeverjük.
Utána jön az összeállítás. A gesztenyés masszát (alap) a tepsi aljára nyomogatjuk egyenletesen.
Krém egyik felét rákenjük.
Rumos tejbe forgatott (ez kihagyható) babapiskóta a következő rész.
A krém másik felét rákenjük.
Végül a tetejére 2,5-3 dl kemény habbá vert "Hulala"-t teszünk, és egyenletesen elkenjük. 
Ízlés szerint csokoládét reszelünk rá.