Egy régebbi Prima Konyha Magazinban találtam rá erre a receptre. Kicsit macerásnak tűnik, de ha belevág az ember  rájön, hogy nem is olyan veszélyes és az eredmény miatt mindenképpen megéri!!!
Hozzávalók / 4 adag

A hús sütéséhez
60 dkg sertés rövidkaraj (vagy szűzpecsenye, comb)
3 dl napraforgó olaj

A páchoz
1 db tojásfehérje
1 evőkanál étkezési keményítő (kukorica)
2 ek szójaszósz
10 ml vörösbor
1 kk só
0.5 kk bors (őrölt)

A mártáshoz
1 közepes db piros kaliforniai paprika
1 db zöld kaliforniai paprika
15 dkg bambuszrügy (konzerv)
25 dkg ananászkonzerv
3 ek napraforgó olaj
4 ek szójaszósz
3 ek almaecet (vagy vörösborecet)
3 ek ketchup
5 dl alaplé (húsleves)
1 csipet só
3 ek cukor
2 evőkanál étkezési keményítő (kukorica)

A tésztához
1 db tojás
3 púpozott ek finomliszt (finom)
3 evőkanál étkezési keményítő (kukorica)
2 dl sör (világos)
0.5 kk só

Elkészítés

A húst 2 cm vastag csíkokra vágjuk.
A tojásfehérjét, keményítőt, a szójaszószt és a vörösbort habverővel simára keverjük, megsózzuk, borsozzuk. Ebbe  beleforgatjuk a húst és 2 órát a hűtőben érleljük.
A mártáshoz a kétféle paprikát felkockázzuk, a bambuszrügyet és az ananászt szintén kockára vágjuk.
Az olajat a serpenyőbe őntjük, felmelegítjük és ebben nagy lángon a paprikát 2-3 percig pirítjuk. A bambuszt és az ananászt hozzáadjuk, a szóját, a kechupot, a fél liter levest, az ecetet és a cukrot beletesszük és 4-5 percig forraljuk. Ha szükséges sózzuk.
A  tésztához a tojássárgáját a liszttel és a keményítővel, valamint a sörrel simára keverjük. A keménnyé vert tojásfehérjét óvatosan beledolgozzuk.
A húst  belmártjuk a tésztába és bő forró  olajban kb. 5 perc alatt aranybarnára sütjük. Többször átforgatjuk.
Papírtörlővel leitatjuk róla a felesleges zsiradékot.
A forró mártással tálaljuk.