Hétfő óta arra vártam, hogy legyen már végre itt a hétvége, és az iroda négy fala helyett az én pici konyhám legyen ötlet-rohamaim megvalósításának színtere.
Hozzávalók / 4 adag

400 g fejtett bab (fehérbab konzerv)
200 g vörösbab (konzerv)
140 g csemegekukorica (konzerv)
3 közepes db paradicsom
1 közepes fej lila hagyma
3 ek olívaolaj
2 kávéskanál madras curry
0.5 kávéskanál szegfűszeg (őrölt)
1 teáskanál chiliszósz (fokhagymás)
4 dkg sűrített paradicsom
1 csokor petrezselyem (apróra vágva)

Elkészítés

Töltsük a konzervek tartalmát egy jénai tálba.
Vágjuk apróra a lilahagymát, a paradicsomot és a petrezselymet.
Keverjük össze az indiai fűszerkeveréket az olajjal, a chili- és a paradicsomszósszal.
Fentieket óvatosan, hogy a főtt babszemek ne nyomódjanak szét, forgassuk össze.