Szeretek "kapkodós" nasikat készíteni, mint pl. a kekszek. Már régóta kinéztem egy kekszreceptet, amiben pudingpor van. Kipróbáltam, és nagyon finom lett. Nem kemény, hanem szinte omlik a szájban. 
Hozzávalók / 6 adag

15 dkg vaj
10 dkg porcukor
1 tojás
1 cs karamellás pudingpor
1 cs csokis pudingpor
1 tk sütőpor
20 dkg sima liszt
3 ek kukoricaliszt

Elkészítés

A vajat kikeverjük a porcukorral, hozzáadjuk a tojást.
Addig kavarjuk, míg egynemű masszát kapunk. Ezután beletesszük a liszteket, sütőport, pudingporokat, és gyorsan összegyúrjuk. Lágy tésztát fogunk kapni, ezért betesszük a hűtőbe kb. 30-40 percre.
A sütőt előmelegítjük 180 fokosra.
3 részre osztjuk a tésztát, így könnyebb vele bánni, és kinyújtjuk 3-4 mm vastagra, majd kekszkiszúróval elkészítjük a kekszeket.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a kekszeket, és kb. 10 perc alatt készre sütjük.
1 napot hagyjuk állni dobozban (nem muszáj). Napokig eláll.