Avagy kínai lennék? A legkevésbé sem mondható el rólam, hogy kínai lennék, de bármily furcsa ez, nálunk mégis egy családi étel. 
Hozzávalók / 4 adag

80 dkg csirkemell filé
1 közepes db vöröshagyma
20 dkg gomba (friss)
1 db piros kaliforniai paprika
1 db cukkini
1 db lila hagyma
2 közepes db újhagyma
3 db fehérrépa
3 db sárgarépa
2 ek szójaszósz
kurkuma ízlés szerint
koriander ízlés szerint
fokhagymapor ízlés szerint
1 kk gyömbér
cayenne bors ízlés szerint
chili ízlés szerint
20 dkg rizs (vagy üvegtészta)

Elkészítés

A vöröshagymán a csíkokra vágott csirkét megpirítjuk, közben megsózzuk.
Ezalatt a zöldségeket és a gombát is vékony csíkokra szeleteljük.
Ha a csirke elkészült, akkor kivesszük a wokból, és beletesszük a kétféle hagymát, amelyeket üvegesre párolunk.
Hozzátesszük a kaliforniai paprikát, a fehér- és a sárgarépát, és ha kicsit megpuhultak, akkor a gombát és a cukkinit.
Ha minden zöldség megpárolódott, akkor visszatesszük a húst is, és meglocsoljuk szójaszósszal, fűszerezzük a fent felsoroltakkal, vagy ha úgy könnyebb vásárolhatunk kínai fűszerkeveréket is.
Rizzsel vagy üvegtésztával (rizstésztával) fogyaszthatjuk.