Eddig, amikor ezt a salátát készítettem gondosan ügyeltem, hogy szép kerek szeletek maradjanak a burgonyából. Alig mertem összekeverni, nehogy összetörjem. Nemrégiben egy szakács ismerősöm salátáját kóstoltam és rájöttem, hogy a krumpli apró darabokban sokkal finomabb.
Hozzávalók / 4 adag
10 közepes db burgonya
2 dl tejföl
250 g majonéz
1 db póréhagyma
0.5 kk bors (őrölt)
só ízlés szerint
Elkészítés
A krumplikat megmossuk, és héjában puhára főzzük.
Hagyjuk kihűlni.
Megpucoljuk és apró kockára vágjuk. Sózzuk.
Az öntethez a tejfölt, majonézt, a nagyon apróra vágott póréhagymát és az őrölt borsot összekeverjük.
Ráöntjük a burgonyára, és alaposan összeforgatjuk.

0 Megjegyzések