Igyekszem mindenféle vitaminból és ásványi anyagból az asztalra tenni. 
Hozzávalók/ 4 adag

45 dkg spenót (1 csomag)
2 dl tej
1 db zsemle
4 gerezd fokhagyma
1 dl tejföl
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 csapott ek finomliszt


Elkészítés

Fagyott állapotban lassú tűzre feltesszük a spenótot a tejbe, és beledaraboljuk a fokhagymát.
Amikor már kiolvadt a spenót, és folyékony a szósz, akkor hozzátesszük a sót és a borsot, esetleg pici ételízesítőt.
A zsemlét kis kockára vágjuk, és leöntjük egy pici tejjel, hogy jól megszívja magát, majd ezt beledobjuk a spenótba, és botmixerrel vagy kézi habverővel eldolgozzuk.
Amikor már késznek látszik, akkor a tejfölt elkeverjük egy evőkanál liszttel, és ezzel behabarjuk a spenótot.
Még egy pár percig főzzük, és kész is.:)