Ha szereted a burgonyát, de unod a megszokott ételeket, próbáld ki ezt a finomságot. Mi egyiket esszük a másik után! Nincs ideje kihűlni!
5 közepes méretű főtt burgonya
2 tojás
100 g zsemlemorzsa
100 g sajt
3 evőkanál liszt
olaj
só
bors
Elkészítés
A burgonyát sós vízben megfőzzük és pépesítjük, fűszerezzük és hozzáadjuk a lisztet. A sajtot szeletekre vágjuk. A tojásokat felverjük.
A burgonyás masszából vizes kézzel kroketteket formálunk, a közepükbe egy szelet sajtot teszünk. A megformázott burgonyás finomságokat a felvert tojásba, majd a zsemlemorzsába mártjuk és forró olajban kisütjük.
További receptek:
- Vargabéles, nagyon régen készítettem, de most újra felfedeztük ezt a bámulatos csodát!
- Sós kiflik, ha van egy kis szabadidőd, ezt hamar megsütheted!
- Gesztenyés sütike különleges módon! Ha valami finomra és nagyon mutatósra vágysz!
- Emese szelet, elképesztően ízletes, vendégvárónak is remek választás!
- Miniszter szelet, mindig nagy sikere van ennek a fenséges édességnek!
0 Megjegyzések