Könnyű, selymes vaníliás pudingkrém. Amilyen mutatós, olyan finom.

Hozzávalók:

50 dkg liszt
25 dkg margarin
10 dkg cukor
3 tojássárgája
1 cs.sütőpor
1 cs.vaníliás cukor
2 ek.tejföl

A krémhez 
1,5 cs. vaníliás pudingpor
15 dkg cukor
4 dl tej
25 dkg margarin
5 dkg porcukor
1 citrom leve
szilvalekvár
sárgabaracklekvár

Elkészítés:

A tésztához a lisztet, a margarint, a cukrot, a tojássárgákat, a sütőport, a vaníliás cukrot , és a tejfölt egy nagy tálba tesszük, alaposan összekeverjük, négy részre osztjuk, majd külön- külön egy tepsi hátán megsütünk amit kivajazunk, kilisztezünk.

A krémhez a pudingport felfőzzük a cukorral és a tejjel, a margarint kikeverjük a porcukorral, beletesszük a citrom levét, majd ha kihűlt a puding, összekeverjük a margarinos krémmel. Az első lapot megkenjük a szilvalekvárral, rá a második lap, megkenjük a krémmel, harmadik lap, megkenjük a sárgabaracklekvárral, rá a negyedik lap.

Tetejét megszórjuk porcukorral, másnap szépen szeletelhető lesz .