Alig tudok olyan levest főzni, ami ízlik a családnak, de ezt mindenki szereti! Finom és laktató, ráadásul nincs is sok munka vele!

Hozzávalók

30 dkg sertéshús
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 teáskanál őrölt pirospaprika
2 dl paradicsomszósz
20 dkg zöldborsó ( fagyasztott)
20 dkg konzerv kukorica
1 szál sárgarépa
frissen őrölt bors
olaj

Elkészítés

Az apróra vágott kockázott hagymát és egy gerezd fokhagymát ami aprított az olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a felkockázott húst, és megpirítjuk. Beleszórjuk a pirospaprikát, megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a paradicsomszószt, öntünk alá egy kevés vizet, és lefedve majdnem puhára pároljuk a húst.

Ha elpárolgott, a vizet pótoljuk. Beletesszük a zöldborsót és a kukoricát, a másik gerezd fokhagymát amit felaprítottunk és a felkarikázott répát, felöntjük, és mindent puhára főzünk.

Megsózzuk, borsozzuk.