Hozzávalók

1 l tej
1 csomag vaníliás cukor
1 csipet fahéj
1 csipet citromlé
1 csipet szegfűszeg
1 darab ananász (konzerv)
1 csipet szerecsendió
1 evőkanál meggybefőtt
1 csomag pudingpor (vaníliás)
1 darab befőtt (barack)

Leírás

Az összes gyümölcsöt, a levével együtt, beleöntöm egy lábosba. A barackot kisebb kockára vágom. Teszek hozzá szegfűszeget, fahéjat, kevés citromlevet és forrástól számított, kb. 5 percig főzőm. Addig, a pudingport kikeverem egy kis tejjel, illetve a vaníliás cukorral és a levesbe öntöm. Tejjel hígítom és a legvégén beleteszek egy csipetnyi őrölt szerecsendiót. Hűtve, tejszínhabbal és vaníliafagyival az igazi.