4 szelet rántott hús
20 dkg gomba
1 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
1 evőkanál Vénusz olaj
10 dkg füstölt sonka vékony szeletben
4 szelet sajt (pl. mozzarella)
Elkészítés:
A gombát tisztítsuk meg, vágjuk apróra. A fokhagymát nyomjuk szét. A petrezselymet aprítsuk fel. Lassú tűzön, 1 evőkanál olajon 10 percig süssük a gombát, a fokhagymát és a petrezselymet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Helyezzük a hússzeleteket hőálló üvegtálba. Halmozzuk rájuk a gombás keveréket, aztán a sonka- és sajtszeleteket, és 200 fokra előmelegített sütőben (gázsütőn: 3. fokozat) addig süssük, amíg a sajt megolvad. Forrón tálaljuk.
0 Megjegyzések