Gyakorlatilag elronthatatlan ez a süti, annyira egyszerű! Arról nem is beszélve, hogy milyen isteni finom!
Hozzávalók / 4 adag
3 db tojás
220 g cukor
0.5 kávéskanál só
225 ml napraforgó olaj
280 g finomliszt
1.5 teáskanál fahéj
1 teáskanál sütőpor
4 közepes db alma
100 g dió
Elkészítés
A tojásokat a cukorral és a sóval habosra keverük.
Folyamatos keverés mellett, szép lassan hozzáadagoljuk az olajat.
A lisztet, a fahéjat és a sütőport összekeverjük, és hozzáadjuk a tojásos masszához, majd alaposan elkeverjük benne.
Az almákat meghámozzuk, kicsumázzuk és felkockázzuk, majd a tésztába forgatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, a tetejét megszórjuk durvára vágott dióval, és 180 fokon 40 perc alatt megsütjük.
0 Megjegyzések