Azt mondják valóban olyan, mint a boltban kapható édesség.
Hozzávalók / 8 adag

A tésztához
4 db tojás
15 dkg cukor
10 dkg vaj (puha)
10 dkg finomliszt
10 dkg étkezési keményítő
0.5 csomag sütőpor
0.5 citromból nyert citromhéj (reszelt vagy 1 fiola citromaroma)
1 teáskanál só (csipetnyi)

A krémhez
2.5 dl tej
6 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
1 csipet só
3 evőkanál finomliszt
0.5 citromból nyert citromhéj (reszelt)
2 ek rum (vagy néhány csepp rumaroma)
2 dl habtejszín

Elkészítés

Tészta készítése:
A tésztához a lisztet átszitáljuk az étkezési keményítővel és a sütőporral.
A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a vajat, a sót, majd a lisztes keveréket.
A végén óvatosan belekeverjük a tojások keményre vert habját.
Amennyiben a massza túl kemény lenne, kicsit lazíthatjuk 1-2 evőkanál hideg tejjel.
Kivajazott, lisztezett (vagy sütőpapírral bélelt) közepes méretű (kb. 23x35) tepsibe simítjuk a masszát, és előmelegített 170 °C-os sütőben 30-35 perc alatt kisütjük.
A tésztát hagyjuk kihűlni.

Krém készítése:
A krémhez a lisztet, a sót, a cukrokat csomómentesre keverjük kevés hideg tejjel.
A maradék tejet felforraljuk, lassan hozzáöntjük a lisztes masszához, és kis lángon, folyamatos keveréssel sűrűre főzzük.
Levesszük a tűzről, a keveréket időnként megkavargatva teljesen kihűtjük, és ízesítjük a citromhéjjal és a rummal.
Végül a keményre vert tejszínhabot is beleforgatjuk.