Keverhetünk a salátához még 25 g mazsolát és 25 g durvára vágott mogyorót.
Hozzávalók / 4 adag

750 g káposzta
250 g sárgarépa
1 közepes fej vöröshagyma
3 db újhagyma
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 teáskanál cukor (ízlés szerint)
200 g joghurt
150 g majonéz
1 ek citromlé
2 ek ecet

Elkészítés

A káposztát vékony szeletekre vágjuk. A sárgarépát durvára reszeljük. A hagymát durvára reszeljük. Az újhagymát vékony karikákra vágjuk.
A káposztát elkavarjuk a sárgarépával és a kétféle hagymával, jól összegyúrjuk.
A joghurtot elkavarjuk a majonézzel, citromlével és az ecettel. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd a káposztához kavarjuk.
A salátát kb. 1 órát hűtőben pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek. Ha szükséges, utánaízesítünk.