A neten találtam valahol ezt a receptet, és megtetszett, így kipróbáltam és nem bántam meg, mert nagyon ízlett.
Hozzávalók/ 6 adag

80 dkg sertéshús
3 közepes fej vöröshagyma
1 ek fűszerpaprika
100 g sűrített paradicsom
3 gerezd fokhagyma
4 közepes db zöldpaprika
2 dl tejföl
0.5 dl napraforgó olaj
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 ek petrezselyem (szárított vagy frissen vágott)
2 dl víz


Elkészítés

Az olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, elkeverjük benne a piros paprikát és beletesszük a csíkokra vágott húst, kissé lepörköljük.
Aztán megsózzuk, borsozzuk, paradicsomsűrítménnyel és 2 deci vízzel feleresztjük és fedõ alatt pároljuk.
Hozzátesszük még a szétnyomott vagy apróra vágott gerezd fokhagymákat is.
Ha a hús puhulni kezd, belekeverjük a kis kockákra vágott zöldpaprikát, a 2 deci tejfölt és 1 evõkanálnyi finomra vágott zöldpetrezselymet.
Ezzel aztán puhára pároljuk.