Anyu kiadta az utasítást, hogy meg kell főzni mindent, ami a fagyasztóban van (persze nem egyszerre), mert hűtőt akar takarítani. Így került a menübe a csirkemell és a sajt.
Hozzávalók / 2 adag
1 db csirkemell filé (vagy pulykamell)
1 ek sertészsír (sült)
1 nagy fej vöröshagyma
40 dkg csiperkegomba (tönkje )
1 közepes db csiperkegomba
2 kis db paradicsom
2 gerezd fokhagyma
5 dkg sajt (reszelt, ízlés szerint)
ételízesítő ízlés szerint
majoranna ízlés szerint
Elkészítés
Felszeleteljük a hagymát, a paradicsomot és a gombát.
Egy kisebb jénai tálba rakjuk a zsírt, majd a hagymát és a gombatönköket szépen elrendezgetjük. A fokhagymát fokhagymanyomóval rányomjuk.
Erre szórunk egy kis majorannát és az ételízesítővel megszórt csirkemellett ráhelyezzük a hagymás-gombás ágyra.
A húsra tesszük a felszeletelt gombafejet és a paradicsomot.
Reszelünk rá egy kis sajtot és mehet be a sütőbe. :)
0 Megjegyzések