Ezzel az recepttel nem csak a Hozzávalók tekintetében segítünk Nektek, hanem magában az Elkészítési eljárásban is, mert ha így csináljátok, tökéletes végeredményt fogtok kapni!
Hozzávalók / 4 adag

1 kg burgonya
5 dkg vaj
3 dl tej
1 csipet szerecsendió
1 csipet fehér bors
só ízlés szerint


Elkészítés

A krumplikat megpucoljuk, és kockára vágjuk. Majd sós vízbe téve megfőzzük őket.
Ezután egy szűrő segítségével krémesre passzírozzuk a krumplit, ez benne a nagy titok!
Közben míg a krumplit passzírozzuk, a tejet felmelegítjük, és hozzáöntjük a burgonyamasszához, plusz a kockára vágott vajdarabokat is dobjuk rá.
Sózzuk, borsozzuk, és egy kevés szerecsendiót reszeljünk rá.
Nincs más dolgunk, mint nagyon jól elkeverni, és már fogyaszthatjuk is.