Pár hete megcsináltam ezt az isteni finom kókuszos sütit, amely szerelem volt első olvasásra.
Hozzávalók / 4 adag

100 g keksz (édes )
125 g krémsajt (tejszínes vagy joghurtos)
150 g joghurt (natúr)
30 g kókuszreszelék
3 evőkanál búzadara
1 ek édesítőszer (ízlés szerint)
1 csomag vaníliás cukor
4 közepes db őszibarack (felezett, befőtt)
40 ml gyümölcslé (a befőttből)

Elkészítés

 A kekszet kisebb-nagyobb darabokra tördeljük, majd egyenletesen elosztjuk egy alufóliával bélelt, 18 cm átmérőjű kapcsos tortaforma aljában.
A barackot apró darabokra vágjuk, és a kekszre halmozzuk. Rákanalazunk kb. 4 evőkanállal a befőtt levéből is.
A krémhez egy lábosban összekeverjük a krémsajtot és a joghurtot, beleszórjuk a kókuszreszeléket valamint a búzadarát. Ízlés szerint édesítjük, a vaníliás cukorral ízesítjük, majd alacsony lángon összeforraljuk kicsit.
Ezután a krémet óvatosan a kekszes-barackos alapra simítjuk, és megszórjuk díszítésképp kókuszreszelékkel.
Pár óra hűtés után fogyasztható is!:)