Borzasztóan fontosnak tartom, hogy az ilyen egyszerű fogások is finomak legyenek! A cukros, ecetes salátalét felejtsük végre már el, KÉREM SZÉPEN!!!
Hozzávalók / 4 adag
1 kg paradicsom
2 közepes fej vöröshagyma
2 ek ecet
5 ek olívaolaj
só ízlés szerint
bors ízlés szerint (frissen őrölt)
petrezselyem ízlés szerint (frissen vágott)
Elkészítés
Karikára vágjuk a paradicsomot és félkarikára a hagymát.
A tálalásra alkalmas tálba elterítjük a paradicsom negyedét, rá a hagyma negyedét szálakra szedve.
Sózzuk, borsot darálunk rá.
Még 3 ugyanilyen réteg.
Ecettel és olajjal locsoljuk.
Petrezselyemzölddel bőven szórjuk.
Fogyasztás előtt legalább egy órát pihentetjük.
0 Megjegyzések