A recept egy régi Nők lapja konyhából van. Én valahogy jobban szeretem a rizsliszttel készített palacsintát, könnyebb a tésztája. 
Hozzávalók / 6 adag

Tésztához:

4 db tojás
1,5 dl tej
1 dl szódavíz vagy víz
csipetnyi só
2 ek olaj
8 dkg rizsliszt
olaj a sütéshez

Töltelékhez:

 1 cs  vaníliás pudingpor ű
0,5 l tej
 málnaszemek

Elkészítés

Elkészítjük a pudingot.
A palacsintához valókat habverővel simára keverjük.
Beolajozott serpenyőben kisütjük. Ne legyenek a palacsinták túl vékonyak.
Vékonyan megtöltjük a palacsintákat, majd málnaszemeket teszünk a pudingra, és felcsavarjuk.
A málnát bele is törhetjük a pudingba, és úgy töltjük meg.