A recept egy régi Nők lapja konyhából van. Én valahogy jobban szeretem a rizsliszttel készített palacsintát, könnyebb a tésztája.
Hozzávalók / 6 adag
Tésztához:
4 db tojás
1,5 dl tej
1 dl szódavíz vagy víz
csipetnyi só
2 ek olaj
8 dkg rizsliszt
olaj a sütéshez
Töltelékhez:
1 cs vaníliás pudingpor ű
0,5 l tej
málnaszemek
Elkészítés
Elkészítjük a pudingot.
A palacsintához valókat habverővel simára keverjük.
Beolajozott serpenyőben kisütjük. Ne legyenek a palacsinták túl vékonyak.
Vékonyan megtöltjük a palacsintákat, majd málnaszemeket teszünk a pudingra, és felcsavarjuk.
A málnát bele is törhetjük a pudingba, és úgy töltjük meg.
0 Megjegyzések