A meggy mellé almát is kockáztam, nem keveset. Meg pici citromlevet toltam bele. 

Hozzávalók / 4 adag

20 dkg meggy (fagyasztott is jó)
3 közepes db alma
2 dl kókusztej
2 db fahéjrúd
0.5 kávéskanál fahéj
5 db szegfűszeg
0.5 citromból nyert citromlé
0.5 citromból nyert citromhéj
1 ek erythritol
5 dl víz (kb.)

Elkészítés

Az almát felkockázzuk, a magozott (mirelit vagy friss) meggyet mellédobjuk, rá a fűszereket, és picit a lábosban láng felett átforgatjuk őket.
Felöntjük vízzel, bőven – ment bele citromhéj és citromlé is, plusz az eritrit.
Főzzük kb. 20 percig, utána kicsit kiveszünk a léből némi gyümölccsel együtt, és kb. 2 dl kókusztejjel jól leturmixoljuk, majd visszaöntjük a levesbe. Szuper lett!