Anyukám találmánya ez a süti.

Hozzávalók / 4 adag

Gyúrt lapokhoz:
25 dkg finomliszt
5 dkg sertészsír
3 ek porcukor
1 db tojás
1 késhegynyi szalalkáli
15 csepp puncsaroma

Piskótához:
6 db tojás
6 ek finomliszt
6 ek cukor
0.5 csomag sütőpor

Krémhez:
7 dl tej
2 tasak vaníliás pudingpor
7 ek cukor
2 dl habtejszín
5 g tejszínhab por

Elkészítés

Gyúrt lapokhoz:
A hozzávalókat összedolgozzuk, ha szükséges, tejet adunk hozzá, hogy laza, könnyen nyújtható tészta legyen.
Lisztezett felületen kinyújtjuk, kettévágjuk, és közepes tepsi hátán kisütjük.

Piskótához:
A tojások fehérjét kemény habbá verjük.
Miután kemény lett a hab, hozzáadjuk a cukrot folyamatos keverés mellett, majd a tojások sárgáját, és fakanál segítségével óvatosan összeforgatjuk a sütőporral elkevert liszttel.
Sütőpapírral bélelt, közepes tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben készre sütjük.

Krémhez:
A tejet a pudingporokkal, cukorral felfőzzük, és félretesszük hűlni.
Közben amíg hűl, addig felverjük a tejszínt a habpótló porral keményre.
Miután a puding kihűlt, óvatosan fellazítjuk a habbal.
Összeállítjuk a sütit: lap-krém-piskóta-krém-lap.
Tetejét leszórhatjuk cukrozatlan kakaóporral (nem szükséges).