Hozzávalók / 4 adag

A tésztához
2.5 dl víz
50 dkg finomliszt
5 dkg élesztő
1 tk só
1 teáskanál cukor
2 ek olívaolaj

A feltéthez
3 dl tejföl
5 gerezd fokhagyma
2 nagy fej vöröshagyma
40 dkg csemegekukorica (konzerv)
10 dkg bacon (kockára vágott)
10 dkg füstölt-főtt tarja (kockára vágott)
20 dkg sajt

A tepsi előkészítéséhez
1 ek olívaolaj

Elkészítés

A langyos vízben feloldjuk az élesztőt.

Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit, 30 percig meleg helyen kelesztjük.

Enyhén olajozott tepsibe rakjuk az ujjnyi vastagra kinyújtott tésztát.

Megkenjük a tejfölbe kevert zúzott fokhagymával, rárakjuk a többi feltétet.

Előmelegített sütőben készre sütjük.