Hozzávalók / 5 adag
A piskótához
200 g babapiskóta
2 dl tej
15 ml rumaroma
A krémhez
1 csomag vaníliás pudingpor
3 dl tej
15 dkg margarin
3 db nektarin (bármilyen gyümölcs jó)
A csokimázhoz
10 dkg csokoládé
1 ek napraforgó olaj
Elkészítés
Az őzgerinc formát kibéleljük babapiskótával, de előtte rumos tejbe áztatjuk.
Egy csomag vaníliás pudingot 3 dl tejben megfőzünk és kihűtjük. Közben 15 dkg margarint kikeverünk ízlés szerint porcukorral.
A kihűlt főzött krémet és a margarint összekeverjük, és keverés közben dobálhatunk a krémbe gyümölcsdarabokat. A babapiskótára rákenjük a fele krémet, belerakunk ízlés szerint gyümölcsöt, majd a tetejére a maradék krémet.
Egy napig hűtőbe tesszük, utána kiborítjuk a sütit a formából, és lekenjük csokimázzal.
0 Megjegyzések