Hozzávalók / 4 adag

A barna tésztához
25 dkg kekszmorzsa (darált háztartási keksz)
10 dkg porcukor
1 dl feketekávé (vagy tej)
1 ek lekvár/ dzsem
2 ek cukrozatlan kakaópor
1 ek rum
20 ml tej

A fehér töltelékhez
10 dkg vaj
10 dkg porcukor
5 dkg kókuszreszelék

Elkészítés

A barna tészta alapanyagait gondosan összegyúrjuk és vékonyra kinyújtjuk. Ha nehezen gyúrható egy kevés langyos tejjel lazíthatunk rajta. Ha gyerekeknek készítjük, a kávét tejjel helyettesítjük.

A fehér töltelékhez a vajat a porcukorral habosra keverjük, majd hozzátesszük a kókuszreszeléket. Ezzel megkenjük a kinyújtott barna tésztát.

Feltekerjük. Fóliába csavarjuk, és hűtőbe tesszük 1-2 órára.

Díszítésként a külsejét kókuszreszelékkel megszórhatjuk.