Karácsonyra gofrisütőt kaptam Anyukámtól. Számomra egyszerűbb gofrit, mint palacsintát készíteni, így egy barátnőmtől kapott receptet átkonvertáltam "mentesre", és már süthettem is az isteni finom gofrikat, melyekből mindannyian ehettünk.

Hozzávalók / 4 adag

12 dkg tejmentes margarin
12 dkg szőlőcukor
2 db tojás
25 dkg gluténmentes lisztkeverék 
2.5 dl rizstej
1 csipet só

Elkészítés

Az olvasztott margarint habosra keverjük a tojásokkal és a szőlőcukorral.

Hozzádolgozzuk a rizstejet, lisztet és a csipetnyi sót.

Sima palacsintatésztától kicsit sűrűbb tésztát keverünk belőle kézi habverővel, majd rákanalazzuk a felforrósított sütőre. Pár perc alatt készre sül.