Ez a brownie belül krémesen csokis, eperrel megbolondítva pedig még nagyobb élvezetet nyújt.

Az eper a nyárelő nagy kedvence, amiből finomabbnál finomabb desszerteket készíthetsz. Csokival mindig ellenállhatatlan, így ez a brownie is isteni. Ha nem sütöd túl, szétolvad a szádban. Élvezd, amíg lehet, mert nem tart már olyan sokáig a szezon!

Hozzávalók 16 szelethez:

* 25 dkg eper
* 20 dkg étcsoki
* 15 dkg cukor
* 10 dkg vaj
* 10 dkg liszt
* 4 db tojás
* 2 dkg kakaópor
* 1 csipet só

Elkészítés:

A csokoládét tördeld egy lábosba, rakd hozzá a kis darabokra vágott vajat, és vízgőz felett olvaszd össze. Kanalazd hozzá a cukrot, majd, amikor kicsit hűl, egyesével mehetnek hozzá a tojások. Mindegyikkel keverd jól össze. Spatulával forgasd hozzá a sóval és kakaóval vegyített lisztet.

Bélelj ki sütőpapírral egy kisebb tepsit, és egyengesd bele a tésztát, majd potyogtasd bele a megmosott, lecsepegtetett epret. Előmelegített sütőben, 180 fokon süsd meg körülbelül 20 perc alatt. Akkor lesz kész, ha a belseje éppen szilárd. Nem baj, ha a teteje berepedezik.