Hozzávalók:
1 kg előfőzött pacal,
1 doboz babkonzerv,
2 nagy fej hagyma,
3-4 gerezd fokhagyma,
2 evőkanál paprika,
egy kanál zsír, vagy olaj,
késhegynyi bors,
só.
Elkészítés:
A hagymát a zsíron aranysárgára pirítom, majd rászórom a paprikát, illetve nem sokkal utána a felcsíkozott pacalt.
Sózom, majd mindig csak kevés vizet aláöntve, főzöm.
Mikor félpuha állagú beleteszem a zúzott fokhagymát és az őrölt borsot.
Az utolsó negyedórában beleteszem a leszűrt babkonzervet és most már piano hangnemben jól összeforralom.
1 kg előfőzött pacal,
1 doboz babkonzerv,
2 nagy fej hagyma,
3-4 gerezd fokhagyma,
2 evőkanál paprika,
egy kanál zsír, vagy olaj,
késhegynyi bors,
só.
Elkészítés:
A hagymát a zsíron aranysárgára pirítom, majd rászórom a paprikát, illetve nem sokkal utána a felcsíkozott pacalt.
Sózom, majd mindig csak kevés vizet aláöntve, főzöm.
Mikor félpuha állagú beleteszem a zúzott fokhagymát és az őrölt borsot.
Az utolsó negyedórában beleteszem a leszűrt babkonzervet és most már piano hangnemben jól összeforralom.
0 Megjegyzések