Hozzávalók:
70 dkg csirkecomb
1 darab cukkini
1,5 dl tejszín
15 dkg reszelt sajt
1 evőkanál olaj
őrölt bors


Elkészítés:
Csirkecombokat csontozzuk ki, mert úgy sokkal hamarabb átsülnek, és hamarabb ehetünk majd. Sózzuk és borsozzuk meg mindegyik darabot, majd erős tűzön roston 4-5 perc alatt süssük meg mindkét oldalukon. Daraboljuk egyenletesre a cukkinit, pirítsuk meg egy kevés olajon, sózzuk, borsozzuk, majd öntsük fel tejszínnel és szórjuk bele a reszelt sajtot. Ha szeretjük a ropogós husit, a kisült combokra nagylukú reszelőn reszeljünk sajtot, és grillezzük a tetejére. Tejszínes cukkíniraguval kínáljuk.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 690 kcal