Hozzávalók:
60 dkg darált sertéscomb
2 beáztatott, kinyomkodott zsemle
2 tojás
1 apróra vágott piros kaliforniai paprika
őrölt bors
só
1 csokor felkarikázott zöldhagyma
3 szál kakukkfű (vagy 1 kk. szárított)
1 csokor apróra vágott petrezselyem
zsemlemorzsa
a sütéshez:
10 szelet húsos füstölt szalonna (bacon)
Elkészítés:
Gyúrjuk össze a húskenyér hozzávalóit, és annyi zsemlemorzsát szórjunk bele, hogy könnyen formázható masszát kapjunk.
Tegyük a szalonnaszeletekkel bélelt hosszúkás formába, és 180 °C-os sütőben süssük 40-45 percig.
Tanácsok:
hidegen vagy melegen tálaljuk, tetszés szerinti körettel vagy salátával
Elkészítési idő: 60 perc
60 dkg darált sertéscomb
2 beáztatott, kinyomkodott zsemle
2 tojás
1 apróra vágott piros kaliforniai paprika
őrölt bors
só
1 csokor felkarikázott zöldhagyma
3 szál kakukkfű (vagy 1 kk. szárított)
1 csokor apróra vágott petrezselyem
zsemlemorzsa
a sütéshez:
10 szelet húsos füstölt szalonna (bacon)
Elkészítés:
Gyúrjuk össze a húskenyér hozzávalóit, és annyi zsemlemorzsát szórjunk bele, hogy könnyen formázható masszát kapjunk.
Tegyük a szalonnaszeletekkel bélelt hosszúkás formába, és 180 °C-os sütőben süssük 40-45 percig.
Tanácsok:
hidegen vagy melegen tálaljuk, tetszés szerinti körettel vagy salátával
Elkészítési idő: 60 perc
0 Megjegyzések