Hozzávalók:
(4 személyre)
80 dkg legyalult cukkini
Fél kg fusili, v. bármilyen más tészta
só
bors
2 dl főzőtejszín
1 fej vöröshagyma
3-4 ek. étolaj
petrezselyemzöld
snidling
Elkészítés:
A vöröshagymát apró kockára vágtam és az étolajon, kissé megsózva, fedő alatt üvegesre pároltam. Ekkor hozzáadtam a legyalult cukkinit, kissé megsóztam, borsoztam, majd nagy lángon addig pároltam, míg a saját leve elpárolgott. Ekkor hozzáöntöttem a főzőtejszínt, még egyet forraltam, majd beleöntöttem a közben kifőtt tésztát.
Tanácsok:
Tálalásnál vágott petrezselyemzölddel és vágott snidlinggel szórtam meg.
(4 személyre)
80 dkg legyalult cukkini
Fél kg fusili, v. bármilyen más tészta
só
bors
2 dl főzőtejszín
1 fej vöröshagyma
3-4 ek. étolaj
petrezselyemzöld
snidling
Elkészítés:
A vöröshagymát apró kockára vágtam és az étolajon, kissé megsózva, fedő alatt üvegesre pároltam. Ekkor hozzáadtam a legyalult cukkinit, kissé megsóztam, borsoztam, majd nagy lángon addig pároltam, míg a saját leve elpárolgott. Ekkor hozzáöntöttem a főzőtejszínt, még egyet forraltam, majd beleöntöttem a közben kifőtt tésztát.
Tanácsok:
Tálalásnál vágott petrezselyemzölddel és vágott snidlinggel szórtam meg.
0 Megjegyzések