Hozzávalók:
-csirkemell
-2 evőkanál olivaolaj
-2 evőkanál citromlé
-ízlés szeint só, bors olaszos fűszerkeverék, v. oregáno
Elkészítés:
Elkészítjük a páclevet. Az olivaolajat, a citromlevet,és a fűszereket egy tálban összekeverjük, és belerakjuk az ízlés szerint felszeletelt csirkemelleket. Ezután minimum 15 percig pácolódni hagyjuk a húst. Aztán lehetőleg teflonserpenyőben, zsiradék nélkül pár perc alatt szép pirosra sütjük. Friss salátával kínáljuk.
Tanácsok:
A sütéshez azért nem kell zsiradék, mert a páclé alapból az. Nagyon gyorsan könnyen elkészíthető étel és finom is. Prímán beleillik Update-be v. a South Beach diétába, ebédre , vacsorára kitűnő.
Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: - kcal
Szénhidráttartalom: - gramm
Zsírtartalom: minimális gramm
-csirkemell
-2 evőkanál olivaolaj
-2 evőkanál citromlé
-ízlés szeint só, bors olaszos fűszerkeverék, v. oregáno
Elkészítés:
Elkészítjük a páclevet. Az olivaolajat, a citromlevet,és a fűszereket egy tálban összekeverjük, és belerakjuk az ízlés szerint felszeletelt csirkemelleket. Ezután minimum 15 percig pácolódni hagyjuk a húst. Aztán lehetőleg teflonserpenyőben, zsiradék nélkül pár perc alatt szép pirosra sütjük. Friss salátával kínáljuk.
Tanácsok:
A sütéshez azért nem kell zsiradék, mert a páclé alapból az. Nagyon gyorsan könnyen elkészíthető étel és finom is. Prímán beleillik Update-be v. a South Beach diétába, ebédre , vacsorára kitűnő.
Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: - kcal
Szénhidráttartalom: - gramm
Zsírtartalom: minimális gramm
0 Megjegyzések