Hozzávalók:
2 patiszon
40 dkg darált hús
2 dl tejföl
10 dkg sajt
2 közepes fej hagyma
pirospaprika
só
bors
Elkészítés:
Pucold meg a patisszont, vájd ki a közepét. Vágd apró kockákra az első negyedét, majd szeleteld fel a nagyját vékonyan.
Készíts a darált húsból jó sűrű pörköltet. Mikor az kész, tedd bele a kis kockákra vágott patiszont, s azzal főzd készre.
Pakold a szeletelt patisszont és a húst rétegesen egy vékonyan olajozott jénaiba úgy, hogy patisszon jusson az aljára és a tetejére is.
Legfelülre tejfölbe kevert reszelt sajtot halmozz, és a tálat lefedve tedd közepesen meleg sütőbe. Kb. 30 perc alatt megpuhul a patisszon.
2 patiszon
40 dkg darált hús
2 dl tejföl
10 dkg sajt
2 közepes fej hagyma
pirospaprika
só
bors
Elkészítés:
Pucold meg a patisszont, vájd ki a közepét. Vágd apró kockákra az első negyedét, majd szeleteld fel a nagyját vékonyan.
Készíts a darált húsból jó sűrű pörköltet. Mikor az kész, tedd bele a kis kockákra vágott patiszont, s azzal főzd készre.
Pakold a szeletelt patisszont és a húst rétegesen egy vékonyan olajozott jénaiba úgy, hogy patisszon jusson az aljára és a tetejére is.
Legfelülre tejfölbe kevert reszelt sajtot halmozz, és a tálat lefedve tedd közepesen meleg sütőbe. Kb. 30 perc alatt megpuhul a patisszon.
0 Megjegyzések