Hozzávalók 4 személyre:
- 70 dkg bárányborda
- 40 dkg retek cikkekre vágva
- 30 dkg fagyasztott brokkoli
- 1 közepes fej vöröshagyma apróra vágva
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- 2 citrom
- 1 dl olívaolaj
- 1 kisebb ág rozmaring
- só, bors
Elkészítés:
A báránybordákat sóval, borssal, rozmaringgal bedörzsöljük, és a felhevített olajon mindkét oldalukat hirtelen, szép pirosra sütjük, majd középforró sütőbe tesszük, és puhára sütjük. Közben a felolvasztott vajon kicsit megpirítjuk a vöröshagymát és megpároljuk a retket. Sóval, fokhagymával ízesítjük, majd rátesszük a leforrázott brokkolit, és összekeverjük. Tányérra szedjük, ráhelyezzük a báránybordákat, és citrommal tálaljuk.
Elkészítési idő: 40 perc
0 Megjegyzések